Rólunk mondták

„A keringő szuper volt, több rokonunk könnyes szemekkel gratulált utána. A ruhám okozta kis malőrt is ügyesen megoldottuk. A bulit meg végigtáncoltuk, Zsolti volt a parkett ördöge. Köszönjük Nektek! Az egész készülődésben a táncórák voltak a legjobbak, néha jó lenne majd megismételni!”

Rita&Zsolt

 

„Szeretnénk megköszönni a felkészítést a táncunkra! :-) Igazán jól sikerült, legalábbis a nagyközönség azt mondta :-) Nagyon megleptük őket, mert nem gondolták, hogy ennyire felkészültünk és ilyen "profi" táncot lejtünk :-) :-) Egy-két helyen elrontottuk, de Atti ügyesen improvizált és nem lehetett észrevenni semmit belőle. Nagy taps volt a két póznál és kép is készült :-) Már most hiányzik a tánc...”

Kata&Attila

 

„Sikeresen túl vagyunk az esküvőn :)! A nap csodálatosan sikerült, a táncunk pedig nagy sikert aratott. Szeretnénk nektek megköszönni mindent! Azt, hogy bátorítottatok minket végig, hogy minden ötletünket pozitívan fogadtátok, és, hogy ilyen látványos koreográfiát tanítottatok meg nekünk!”

Nóri és Sven

 

„A táncórákra kezdetben nagyon nehéz lábbal mentem többször fanyalogtam magamban, mert gyakorlatilag bénának éreztem magam a tánchoz. Kezdetben úgy éreztem ez is egy olyan táncoktatás lesz ahol megtanítják a lépéseket amiket aztán vagy el tudsz táncolni egy bálban, esküvőn, vagy továbbra is béna marad az ember. Az órák nem ezt a sablon tanítást követik, mert ugyan cél a tánc lépések megtanítása, koreográfiák felépítése, de sokkal fontosabb a párunkkal töltött idő, hogy együtt vagyunk, egymással beszélgethetünk, nevethetünk és 2 órával többet lehetünk a másikkal minden héten. Minden héten játékos "feladatok" formájában mélyedünk el egy-egy komolyabb témában, és a párkapcsolat dinamikájában is előforduló olyan eseményekben amin lehet hogy a heti mókuskerék során nem foglalkozunk, vagy csak a felszínen súroljuk. Az ember személyisége is változik, új embereket, új látásmódokat, új élettörténeteket ismertem meg, ezáltal sokszor gondolkodok el magamban a táncórák után, közben, hogy vajon az módszer jobb lehet egy adott probléma megoldásában vagy csak egyszerűen az akadályok leküzdésében.”

Bene Gellért

 

„Dani és Anna az esküvői táncunkra készítettek fel bennünket, melyben a helyes mozdulatokon kívül, Bibliai alapokon nyugvó jó tanácsokkal is elláttak a házasságunkra nézve. Keresztény párként az esküvőnk előtt több kurzuson is részt vettünk, ám amikor jöttek a nehézségek és a válás küszöbén álltunk egyedül azok a szavak és tanítások csengtek vissza a szívünkben, amelyeket Danitól és Annától hallottunk. Ennek hatására elhatároztuk, hogy házasságunkat tovább erősítve igyekszünk minél rendszeresebben részt venni a pároknak - főképp házasoknak - szóló Párkapcsolat-építő Tánckurzuson. A mai világban sajnos nagyon eltolódtak a szerepek és az értékrendek, ennek a kurzusnak köszönhetően mindezek kezdtek helyreállni életünkben. A családban betöltött szerepek a helyükre kerültek, a kettőnk közti kommunikációt is jó mederbe terelte és a konfliktusainkat is a kurzuson hallott példákkal illetve az ott tanultakkal tudunk megoldani.

A tánccal sok mindent ki lehet fejezni, de csodálatos felfedezés volt számunkra megélni mindazt, amit Isten a teremtésben elkészített, hogy milyen az amikor a férfi vezet és a nő követ és mégis egy egységként tudnak működni. (1 Mózes 2:24)

Úgy véljük, hogy a tanfolyamon az oktatók részéről maximális a diszkréció, kellő háttértudással rendelkeznek ahhoz, hogy segítséget nyújtsanak bármilyen kérdésben, valamint az órák jól strukturáltak. Mindig szeretettel törekszenek a csapat összekovácsolására, mindemellett olyan maximális odafigyelés tapasztalható a részükről mintha a párok csak egyenként lennének jelen. Játékaik nem csak szórakoztatóak, közösségépítőek, párkapcsolat erősítőek, hanem törekszenek az egyéneket egyenként is fejleszteni, s lélekben erős és stabil személyekké építeni, Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy mindig gazdagabban megyünk haza az órákról.”

A Gomez Család 

 

„Nagyon nagy élmény volt az esküvő, és szinte hihetetlen, milyen gyorsan eltelt, még mindennap a fejünkben vannak az aznapi történések. A táncaink nagy sikert arattak és ott, abban a pillanatban el is felejtettük,  hogy már 150x hallottuk a zenéket :) Sokaknak a keringő tetszett jobban és sokaknak a Palya Beás tánc. Azt pedig külön díjazták a vendégek, hogy kettő tánccal készültünk, és valahogy nem is izgultunk akkor, jött természetesen a dolog :) Köszönjük, a belénk fektetett erőt, időt és bizalmat! Mi nagyon megszerettünk titeket!”

Heni&Gábor

 

„Az esküvőnk csodaszép volt, olyan, amilyennek elképzeltük, de még annál is jobb!:) Nagyon jól éreztük magunkat és aznap már nem izgultunk, csak 1 picit. Igaz, 40 fok volt, de ez sem volt akadály! A nyitótánc nagyon jól sikerült, tánc előtt a puska lapot nem tudtuk átolvasni, de sikerült lepróbálni.:) Nagyon jól sikerült, nem rontottunk!:) A második táncnál, átöltöztünk, de éjfélkor már olyan fáradtak voltunk, hogy nem próbáltunk előtte, itt 1 picit rontottunk, de állítólag nem vették észre;) Így ez is jól sikerült! Köszönjük a közös munkát!”

Barbi&Gábor

 

„Megpróbálom röviden összefoglalni, hogy mit is jelentett nekem a tánctanulás és a tánc az esküvőn. Ehhez egyik nászajándékunkat használom fel, ami kint van a szobánk falán és mindig eszünkbe juttatja a közös kűrünket. A Simon András kép alatt az Ő szavai találhatók: "Szent Szövetség - Talán a férfi és nő egymás iránti szerelmében mutatkozik meg legérzékletesebben,hogy milyen gyengéd és mindent adó szeretettel van irántunk Isten. Egészen nekünk ajándékozza önmagát, hogy vele feltöltődve egymás életét is teljesebbé tegyük." A táncunk pedig nem koreográfia lett, hanem a Ti közbenjárásotokkal  egy fontos visszacsatolás, hogy miért is esküdtünk össze. Mert legyen bármilyen nagy hajtás a munkahelyen,sok bosszankodás a mindennapokban,ha a mi zenénk felcsendül, eszembe jut,hogy kezem Gáspár kezébe zártam, mert szeretem,hozzá szeretetből mentem feleségül és vele egészségben és betegségben,boldog vagy boldogtalan állapotában,holtomiglan vagy holtáiglan együtt táncolok. Nagyon szépen köszönjük, hogy segítettetek nekünk ráhangolódni a házasságra!”

Klára&Gáspár

Eseménynaptár

2024 július
keszecsszova
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Júl 01
Párkapcsolat-építő Tánckurzus
Hétfő, 18:30 - 20:30
Júl 08
Párkapcsolat-építő Tánckurzus
Hétfő, 18:30 - 20:30
Júl 15
Párkapcsolat-építő Tánckurzus
Hétfő, 18:30 - 20:30
Júl 22
Párkapcsolat-építő Tánckurzus
Hétfő, 18:30 - 20:30
Júl 29
Párkapcsolat-építő Tánckurzus
Hétfő, 18:30 - 20:30