Ruháink méretezése

Ruháink fűzősek, azaz 34-40-es, illetve 40-48-as konfekcióméret között eleve állíthatóak. E méretek alatt és fölött igazítjuk, alakítjuk a ruhákat, illetve vannak kismamáknak készült ruháink is.

Ruháink bérleti díja

Menyasszonyi ruháink szalagavató bálra 20.000 Ft-ért, frakkjaink 7500 Ft-ért bérelhetők. Esküvőre menyasszonyaink 60.000 Ft-ért tudnak ruhát kölcsönözni minden kiegészítővel együtt (fátyol, kesztyű, boleró, stóla, gyűrűpárna, fejdíszek, hajdíszek, stb.). Színes báli- és koszorúslány ruháink 20-25.000 Ft-ért, szmokingjaink 20.000 Ft-ért bérelhetők, gyermekruháink pedig mérettől függően 8-10.000 Ft közötti áron elérhetők. Kiegészítőink külön-külön is kölcsönözhetők.

Mi a kaució?

A kaució, vagy letét a kibérelt ruha elvitelekor fizetendő a bérleti díjon felül. Szalagavató báli ruháink esetén 5000 Ft, esküvői ruháink bérlésekor 20.000 Ft. Célja, hogy a bérlő teljes felelősséget vállaljon a bérlés során a ruha épségéért. Amikor a ruha visszaérkezik hozzánk, és sérülésmentes, a kaució teljes összegét visszaadjuk. Amennyiben a ruha sérülten érkezik vissza, a javítási költség a kaució összegéből kerül levonásra, illetve ha szükséges, még ezen felül fizetendő!

Megvehetem-e a ruhámat?

Vannak eladó ruháink, a legtöbbet azonban kölcsönözni lehet.

Lehetséges-e egyéni ötletemet méretre elkészíteni?

Igen, varrónőnk szívesen és kreatívan valósítja meg ötleteidet, mind menyasszonyi-, mind koszorúslány ruhák elkészítését vállaljuk – akár szoros határidővel is. Személyes konzultáció, anyagválasztás és árajánlat elkészítése után kezdődik a munka, hogy minden olyan legyen, amilyennek megálmodtad!

Miért szükséges időpontot foglalni?

Szalonunkban nem állandó nyitva tartással dolgozunk, ezért csak akkor tudunk fogadni, ha személyes időpontot egyeztettünk. Épp ezért azonban rugalmasak vagyunk, esti időpontokban, vagy akár hétvégén is rendelkezésre állunk! Az egyeztetett időpontban biztosítjuk, hogy 1,5-2 órán keresztül csak Veled foglalkozunk, senki nem térhet be váratlanul próbád alatt!